Húslevest ne így

Ha már a szopás releváns témává vált a magyar gasztrobulvár változatos és olykor zavaros vizein, bemutatnám egyik egészen kifinomult változatát.

Kicsit nyűgös volt a gyerek. Leraktam este hétkor, de tizenegykor még mindig csak nyöszörgött, aztán éjfélkor kidőltem, de nem volt még vége. Kelni kellett hozzá fél egykor, négykor, hatkor, aztán már vissza se tudtam aludni. Végül annyira hisztizett, hogy ha ő így, hát én is így: beültettem egy kád jeges vízbe, kellett neki fél óra, de lecsillapodott.

Milyen hibákat ne kövessünk el húsleves témában című rovatunk következik.

  • NE vegyünk este áruházban maradék húst
  • NE álljunk hozzá 10 literes fazékban főzni anélkül, hogy ismernénk gázrózsánk, gázunk, fazekunk és önmagunk közös határait
  • NE gondoljuk azt, hogy a zöldség úgyis megfő 12 óra alatt
  • NE keverjük össze a gyöngyözve fő és a lassan kóvályog a langyos vízben fogalmakat
  • NE hétköznap este hétkor kezdjünk hozzá
  • NE hétköznap reggel hétkor fejezzük be
  • NE az évi rendes kánikulában hagyjuk reggelre a kész leves visszahűtését
  • NE akarjunk több húst beletenni, mint amennyi normálisan kell bele
  • NE hallgassunk a belső hangra, aki okosabb, mint saját anyánk 40 éves húslevesfőző tapasztalattal
  • NE adjuk fel. Soha.
husleves_keszul
Itt még klasszikus szépség

husleves
Ránézésre rendbe' van

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .