Goldenblog 2011. gasztro

Csütörtökön egész nap Balatonfüreden dolgoztam. Sosem szoktuk egymást hívni ilyenkor, csak ha nagyon fontos, inkább írunk és este beszélünk, pláne hogy aznap a másik fél is vidéken konferenciázott egész nap. Most mégis bejövő hívásom volt, és mivel életem összes rossz hírét telefonon kaptam eddig, nem voltam túl nyugodt, amikor beleszóltam.

– Szia.

– Szia, nem zavarlak?

– Nem, mondd.

– Olvastad, amit írtam? (Itt kezdett igazán összeszorulni a szívem és közben próbáltam nyugodt maradni és felkészülni minden rosszra, ami csak jöhet.)

– Nem olvastam, mi van?

– Hát… Gratulálok, benne vagy a Goldenblogon a legjobb háromban!

– [@x!nj xjdi@####!?g ndjkrg !] Hogy mi?

tisztelet
RESPECT!

Hát, így tudtam meg. Nyilván vigyorogtam utána és nyilván hívtam anyukámat utána hogy felolvassam neki, amit rólunk írtak az értékelésben és nyilván, el sem akartam hinni. Az igazán meglepő tényleg az volt, hogy ebből a sok nevezett blogból valószínűleg tényleg mindegyikbe belenéztek, különben hogy a túróba – gasztroblog! – találtak volna ránk? Ez a nem semmi, hölgyeim és uraim, és ilyenek miatt illik még hinni az emberekben és az igazságban, UFF, én beszéltem.

A legjobb háromban az egyik a Régi receptek nyomában, egy alapos, utánajárós és nagyon jó ötletre épülő blog, régi receptekkel, régi fotókkal, hagyományőrző alapon. A másik egy népszerű blog közismert szerzővel, aki abban a szerencsés helyzetben van, hogy utazásai során a világot eheti meg és mindezt még munkának is nevezheti. Mázlista! Savanyú a szőlő énnekem, pedig szezonja van.

A végeredményt szeptember 8-án tudjuk meg. Izgulunk és dagad a mellkasunk. HAJRÁ!

4 replies on “ Goldenblog 2011. gasztro ”
  1. köszönöm a kedves szavakat, és gratulálok neked:)) bevallom, hogy én a goldenblogon keresztül jutottam ide, előtte nem olvastalak, de már el vagy téve a kedvencekbe:))

  2. kezem lassan görcsben a csuritól, hajrááááá! De hivatalos végeredménytől függetlenül Gabónál és nálam te állsz a dobogó tetején!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .