Az első nap egy nagy doboz humusz, pár szál hagyma, retek és paprika elfogyasztásával telt. Este hat és reggel nyolc között.
Ebédre pulyka volt baconnal – így készen vettem a menzán és igen, megettem a bacont – amihez spárgát pergettem meg egy kicsit forró serpenyőben a baconből kisajtolt zsíron. Finom volt. Vacsora fehér spárga fokhagymával, rizstejben rottyantva, bulgurral. (Bulgurt szerintetek szabad?)
Kávé nélkül egyelőre meghalok, szó szerint, ülök és nézek ki a fejemből és ezt, bár van, ahol normálisnak tekinthető, az én munkahelyemen nem tolerálná sokáig a csapat, így most befigyelt egy kávé, cukor és tej nélkül. Annyira nem vészes, tejet úgysem iszom már jó ideje, a cukor meg megszokás.
Kölesgolyó bekészítve vészhelyzetre és közben kapom az okos tippeket mindenfelől. Hálát adok az anyatermészetnek a spárgaszezonért és a mostanra elburjánzott gombácskákért és e kettő dolog gyönyörű egybeeséséért.
Keep going.