Fecske Terasz emlék

Amikor megnyílt a Fecske Terasz, sokat jártunk oda. Útba is esett végülis – najó, inkább nem volt nagy kerülő – és szerettük. A mintha mi is éppen strandolnánk érzés meg a finom kaják és jó sör kombó elcsábított, gyakran.

Ott kottáztam le ezt a zseniális tonhalkrém receptet.

pastetom_nagy

Ami kell: 2 db tonhalkonzerv – nem a legolcsóbb legalja, hanem valami olyan amiben szépen látszik a tonhal filé -, 1 db finomra reszelt sárgarépa, frissen facsart citromlé – egy citrom fele -, aprított friss kapor, egy közepes fej vöröshagyma aprítva, 1-2 dl majonéz, én most bolti Globust nyomtam. A dolgunk csak annyi, hogy ezeket összekeverjük és megkóstoljuk. És ha még nem ájultunk el, ízesítsük tovább. Nem kell nagyon lucskosnak lennie és nem kell krémnek lennie sem. Ne pürésítsünk, ne legyünk magyarok.  Én sót egyáltalán nem raktam most bele, mégis olyan lett, hogy így melegében befaltuk volna. Most hűtőben vár ránk mi meg a hűtő mellett várunk rá hideg sörrel a kezünkben.

pastetom

Update: nem bírtam tovább

2 replies on “ Fecske Terasz emlék ”
  1. Megcsináltam így is. Fain volt. Tettem bele még kicsi jalapeno paprikát – jaj de jól esett.
    A krémsajtos is jó, majd próbáld ki!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .