Kanári kontent, vagyis #soulkitchengoestolaspalmas

írta: soulkitchen

Dráááágavirágoskertjeimmm, hát köszi, hogy rászántatok átlagosan 1 perc 12 másodpercet és megadtatok válaszként egy számot 1-től 5-ig arra a nyolc kérdésre, ami a Kanári kontentre vonatkozott.

Mutatom, hogy alakult a vége, vannak vicces és meglepő eredmények is, bár őszintén szólva valami ilyesmire számítottam. Imádjátok a szokásos, napi beszámolókat kis sztorival, friss képekkel, hangulatbahelyezéssel. Köszi, hogy a néha egy-egy fotó nem elég nektek, a live videóra viszont nyitottak vagytok, de ebben az esetben nem lehet elmenni a skála negatív rekordját megjelölő szavazók mellett sem, akiket legszívesebben megkérdeznék: Miért utáljátok ennyire? Mert új? Vagy mert nehéz a kezelése mobilon? Szerintem ijesztő tud lenni az, ha egyszer egy live videó alatt szeretted volna elolvasni mondjuk a kommenteket, de ehelyett elindult hanggal az egész, a fél irodának hírül adva, hogy nem dolgozol. Nem beszélve arról, hogy ha kitetted full screenre, akkor egy nem fekete öves felhasználónak egyáltalán nem biztos, hogy gyorsan megvan a visszacsinálás, így történhet meg az, hogy ülsz a gyárban, kezedben a hasznos sminktippeket ordító live video amin full screenen húzza ki a szemét az ügyeletes bjúti egy szögmérős vonalzót hívva segítségül. Szóval az? Ez a félelem oka? Mert akkor megértem, de van egy jó tanácsom is: mindig legyen nálatok füles. Abból baj nem lehet. És ne féljetek használni.

Na de nézzük tovább, a hosszú Soulkitchen posztok témája az egyik kedvencem: tisztán látszik az eredményekből, ahogy a kedves barátaim és családtagjaim színtiszta szeretetből nem nyomtak negatívot és maradtak a biztonságos szürke zónában és adták a sok hármas-négyest. Szeretlek titeket és tök megértem, hogy néha sok ez itt, meg azt is, ha nem tetszik a stílus, vagy sok a rizsa. A baj az, hogy imádok írni és fogok is. De visszatérve az előző körhöz: marad nektek a sok fotó és a – fülessel!- tolt live videó, nuku olvasás, sőt, talán még csak meg sem szólalok majd videó közben. Kánaán, béke, szeretet.

Viszonylag kevesen kívántátok a megrohadásomat, ezért hálás vagyok. A helyi éttermes-receptes erős hármasban végzett szintén, ami azt jelenti, hogy jó az, ha nincs más, de inkább szedd már össze magad és gyárts valami rendes tartalmat.

kanari_anta

Személyes kedvencem, az áprilisi kanáris látogatásom emlékéből táplákozó részeges homokos téma, amire súlyát nézve nagyon sokan nyomtatok rettegett egyest, persze azért többen vagytok akik vágynak a kordinálatlan mozgásra és akadózó beszédre a lilára égett vállú magyar lánytól, ahogy épp botladozva magyarázza a kínai kisbolt kisüveges, hűtött pezsgőinek felhozatalát. Az a helyzet, hogy előre programozottan nem szoktam berúgni, ezért van esélye a rettegőknek arra, hogy megússzák, de empirikus alapon azt mondom, az 5-ös gombot nyomók meg fogják kapni, ami nekik jár.

A gluténmentes kérdést meg ugorgyuk, engem érdekel, titeket nem; nem baj. Gyártottam nektek tortát, mostanában feszt csak sütök, muhaha. Kattintásra galéria nyílik, kockák előnyben, jó nézelődést, kedden repülök,

PUSZI!